Projekt, który wskaże kolejne kroki dla poprawy wyników chirurgii onkologicznej Wątroby!!!

Działamy! Jesteśmy zdeterminowani, by wspierać i wykorzystywać ogromny potencjał intelektualny, stworzony przez zespół lekarzy Prof. Dawid Murawa w Szpital Uniwersytecki w Zielonej Górze. 💪 A to wszystko dla dobra pacjentów onkologicznych.❤️

Miła informacja z wczoraj i zarazem bardzo istotna z punktu widzenia leczonych chorych. Dzięki zaangażowaniu grupy ludzi – pracowników Kliniki Szpitala Uniwersyteckiego w Zielonej Górze oraz pracowników Fundacji CHOP i firmy Interconsult Ośrodek w Zielonej Górze zostaje włączony do międzynarodowego Projektu Liveration dotyczącego Chirurgii wątroby i możliwości poprawy wyników leczenia dzięki zastosowaniu nowych rozwiązań technologicznych. Całość nie byłaby możliwa gdyby nie fakt iż ostatnie dwa lata to największa ilość leczonych chorych z nowotworami wątroby w szeroko rozumianym makroregionie tej części Polski. Dziękuje Wszystkim za współpracę i mam nadzieję iż Projekt wskaże kolejne kroki dla poprawy wyników chirurgii onkologicznej Wątroby!!! – Prof. Dawid Murawa