Ruszamy z działaniem Fundacji Chirurgii i Onkologii Polskiej cHOP im. Prof. Pawła Murawy

Mentorem fundacji jest wybitny w skali europejskiej chirurg – Prof. Dawid Murawa, ordynator oddziału Chirurgii Onkologicznej w Wojewódzkim Szpitalu Uniwersyteckim w Zielonej Górze. Nasz nowoczesny sprzęt przekazany w niezwykle fachowe ręce Prof. Dawida Murawy oraz jego zespołowi na pewno znacznie poprawi jakość i skuteczność leczenia raka.

Bardzo zachęcamy Państwa do udziału w naszej fundacji. Nasze wspólne zaangażowanie pozwoli uratować życie wielu naszych bliskich i znajomych. Rak dotyczy lub będzie dotyczyć niestety prawie każdej polskiej rodziny.

Podajemy konta bankowe naszej fundacji:

• konto złotówkowe – PL58 1140 2004 0000 3602 8049 5283
  • konto w EUR – PL08 1140 2004 0000 3712 1196 9674

Ruszamy także z naszą fundacyjną telewizją – cHOP-TV. Już wkrótce opublikujemy pierwsze materiały. Chcielibyśmy, by nasza fundacja była dziełem nie tylko prywatnych darczyńców, ale także przedsiębiorców. Prosimy zatem o kontakt, poprzez FB lub tel. 503033999 – chętnie zrealizujemy i opublikujemy materiał filmowy o Państwa firmach.

Bardzo liczymy na Państwa wsparcie. To ogromna szansa nie tylko dla Zielonej Góry, ale także innych regionów Polski, ponieważ Prof. Dawid Murawa leczy najtrudniejsze przypadki chorych z całego kraju.